Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Serisi

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Serisi, çocukların sağlıklı bir ortamda yaşayabilmelerini sağlamak ve yaşam kalitelerini artırmak adına teorik ve uygulama çalışmalarına odaklanmaktadır. Bu seride, çocuk gelişimi ve eğitimine ilişkin güncel yaklaşımları ve bilimsel araştırmaları içeren kitaplar, uygulama ve ders kitapları ile konferans tebliğleri yer almaktadır. Serimiz, Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Öğretmenliği ve Psikoloji bölümleri öğrencilerine, öğretmenlere, ebeveynlere, akademisyenlere ve çocukların hayatında yer alan bütün yetişkinlere yönelik geniş bir yayın yelpazesi sunmaktadır.

Seri Editörü

Prof. Dr. Müge Artar (Kapadokya Üniversitesi)

Danışma Kurulu

Prof. Dr. Figen Çok (Başkent Üniversitesi)

Prof. Dr. Okan Cem Çırakoğlu (Başkent Üniversitesi)

Prof. Dr. Berrin Akman (Hacettepe Üniversitesi)

Prof. Dr. İsmihan Artan (Hacettepe Üniversitesi)

Prof. Dr. Neriman Aral (Ankara Üniversitesi)

Prof. Dr. Neslihan Karaman (Ankara Üniversitesi)

Prof. Dr. Figen Turan (Hacettepe Üniversitesi)

Prof. Dr. Aysel Köksal Akyol (Ankara Üniversitesi)

Prof. Dr. Müdriye Bıçakçı (Ankara Üniversitesi)

Prof. Dr. Figen Gürsoy (Ankara Üniversitesi)

Doç. Dr. Müge Şen (Ankara Üniversitesi)

Doç. Dr. Ege Akgun (Ankara Üniversitesi)

Doç. Dr. Ramin Aliyev (Hasan Kalyoncu Üniversitesi)

Doç. Dr. Derya Ergin (Kapadokya Üniversitesi)

Dr. Öğr. Üyesi Cemre Tatlı (Hasan Kalyoncu Üniversitesi)

Dr. Öğr. Üyesi Eylem Cengiz (Ankara Üniversitesi)

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Serisi Eser Çağrısı

Kapadokya Üniversitesi Yayınları Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Serisi, çocukların gelişimi ve eğitimi üzerine ulusal ve uluslararası bilginin Türkiye’deki akademik ve toplumsal çevrelere yayılımını desteklemektir. Bu amaçla, çocukların sağlıklı bir ortamda yaşayabilmelerini sağlamak ve yaşam kalitelerini artırmak adına teorik ve uygulama çalışmalarına odaklanmaktadır. Bu seride çocuk gelişimi ve eğitimine ilişkin güncel yaklaşımları ve bilimsel araştırmaları içeren kitaplar, uygulama ve ders kitapları ile konferans tebliğleri yayınlanmaktadır.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Serisinde yayımlanmak üzere önerilecek eserlerin hakemlik sürecine tabi olarak değerlendirilmek üzere her yılın en geç 31 Mayıs tarihine kadar Seri Editörü’ ne muge.artar@kapadokya.edu.tr adresi üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.

Seri Editörü
Müge Artar