Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Serisi

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Serisi, çocukların sağlıklı bir ortamda yaşayabilmelerini sağlamak ve yaşam kalitelerini artırmak adına teorik ve uygulama çalışmalarına odaklanmaktadır. Bu seride, çocuk gelişimi ve eğitimine ilişkin güncel yaklaşımları ve bilimsel araştırmaları içeren kitaplar, uygulama ve ders kitapları ile konferans tebliğleri yer almaktadır. Serimiz, Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Öğretmenliği ve Psikoloji bölümleri öğrencilerine, öğretmenlere, ebeveynlere, akademisyenlere ve çocukların hayatında yer alan bütün yetişkinlere yönelik geniş bir yayın yelpazesi sunmaktadır.

Seri Editörü

Dr. Öğr. Üyesi Münire Aydilek Çiftçi (Kapadokya Üniversitesi)

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Serisi Eser Çağrısı

Kapadokya Üniversitesi Yayınları Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Serisi, çocukların gelişimi ve eğitimi üzerine ulusal ve uluslararası bilginin Türkiye’deki akademik ve toplumsal çevrelere yayılımını desteklemektir. Bu amaçla, çocukların sağlıklı bir ortamda yaşayabilmelerini sağlamak ve yaşam kalitelerini artırmak adına teorik ve uygulama çalışmalarına odaklanmaktadır. Bu seride çocuk gelişimi ve eğitimine ilişkin güncel yaklaşımları ve bilimsel araştırmaları içeren kitaplar, uygulama ve ders kitapları ile konferans tebliğleri yayınlanmaktadır.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Serisinde yayımlanmak üzere önerilecek eserlerin hakemlik sürecine tabi olarak değerlendirilmek üzere her yılın en geç 31 Mayıs tarihine kadar Seri Editörü’ ne munire.ciftci@kapadokya.edu.tr adresi üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.

Seri Editörü
Münire Aydilek Çiftçi